Podium Gesprek – Ik kan dit (niet) zelf! II

[et_pb_section fb_built=”1″ use_custom_gutter=”on” specialty=”on” custom_padding_last_edited=”on|phone” background_color_2=”#ffffff” padding_top_1=”0px” padding_right_1=”0px” padding_bottom_1=”0px” padding_left_1=”0px” padding_1_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.22.3″ custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_width_px=”980px”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ padding_last_edited__hover=”on|desktop” padding_bottom__hover=”0px” padding_left__hover=”0px” padding_right__hover=”0px” padding_top__hover=”0px” parallax__hover=”off” parallax_method__hover=”on”][et_pb_text disabled_on=”on|on|” admin_label=”Linkermarge” module_class=”linkermarge” _builder_version=”3.18.7″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” custom_padding=”0px|0px|0px|0px”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″ _builder_version=”3.0.47″ background_color__hover=”#ffffff” parallax__hover=”off” parallax_method__hover=”on”][et_pb_row_inner custom_padding=”100px|160px||100px” custom_padding_tablet=”100px|100px||100px” custom_padding_phone=”50px|20px||20px” custom_padding_last_edited=”on|desktop” padding_top_1=”0px” padding_right_1=”0px” padding_bottom_1=”0px” padding_left_1=”0px” admin_label=”Rij” _builder_version=”3.17.6″ background_color=”#f6f7f7″ custom_margin=”|0px||0px” custom_margin_last_edited=”off|desktop”][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.0.47″ padding_bottom__hover=”0px” padding_left__hover=”0px” padding_right__hover=”0px” padding_top__hover=”0px” parallax__hover=”off” parallax_method__hover=”on”][et_pb_text admin_label=”Podium” module_class=”driehoekrechts-grijstwee” _builder_version=”3.22.4″ header_font=”||||||||” background_color=”rgba(0,0,0,0)” custom_padding_last_edited=”off|desktop”]

Podium gesprek – Ik kan dit (niet) zelf! Hulp vragen, geven en ontvangen (2)

Deze bijeenkomst is onderdeel van de reeks Ben Sajet Werkplaatsen

  • Datum: 25 april 2019
  • Tijdstip: 16.00-18.00 (na afloop is er voor ieder die dat wil soep en brood)
  • Locatie: Huis van de Tijd, Nieuwe Herengracht 20, 1018 DP Amsterdam
  • Doelgroep: mensen met dementie, naasten en andere geïnteresseerden

Over dit gesprek

Ieder van ons vertrouwt dagelijks op hulp van anderen. Denk aan de praktische hulp die je krijgt van mensen die dicht bij je staan. Of aan de wijze waarop je dingen die je zelf niet goed kunt uitbesteedt. Zoals, een klein voorbeeld, het laten knippen van je haar.

Maar er zijn momenten waarop we méér of andere hulp van onze omgeving ontvangen dan dat we gewend zijn of wenselijk vinden. Zoals wanneer je hulp krijgt bij je administratie, of bij dagelijkse huishoudelijke zaken. Hulp krijgen kan dan soms moeilijk zijn. Waarom is dat zo?

Tijdens de bijeenkomst in maart gingen we in gesprek over de verschillende manieren waarop je hulp kunt vragen, geven en ontvangen. Welke verschillende gezichten heeft ‘hulp’? En hoe gaan we met verschillende vormen van ‘hulp’ om? Het podium gesprek op 25 april zal een verdieping zijn op dit thema.

Wat is een podium gesprek?

De Podium Gesprekken worden georganiseerd door de Koplopers van het Huis van de Tijd. De Koplopers zijn een groep van mensen die zelf een diagnose dementie hebben, naasten en leden van het Expertise Netwerk Dementie Cordaan en het Ben Sajetcentrum.

Tijdens de Podium Gesprekken voeren mensen die zelf een diagnose hebben het woord en bepalen de inhoud. Wil je aanwezig zijn en heb je zelf (nog) geen geheugenproblemen of dementie? Van harte welkom. En we vragen of je een luisterende houding aanneemt.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: laura@bensajetcentrum.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]