Diagnose en dan? Vormgeven aan persoonlijke relaties

[et_pb_section fb_built=”1″ use_custom_gutter=”on” specialty=”on” custom_padding_last_edited=”on|phone” background_color_2=”#ffffff” padding_top_1=”0px” padding_right_1=”0px” padding_bottom_1=”0px” padding_left_1=”0px” padding_1_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.22.3″ custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_width_px=”980px”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ padding_last_edited__hover=”on|desktop” padding_bottom__hover=”0px” padding_left__hover=”0px” padding_right__hover=”0px” padding_top__hover=”0px” parallax__hover=”off” parallax_method__hover=”on”][et_pb_text disabled_on=”on|on|” admin_label=”Linkermarge” module_class=”linkermarge” _builder_version=”3.18.7″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” custom_padding=”0px|0px|0px|0px”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″ _builder_version=”3.0.47″ background_color__hover=”#ffffff” parallax__hover=”off” parallax_method__hover=”on”][et_pb_row_inner custom_padding=”100px|160px||100px” custom_padding_tablet=”100px|100px||100px” custom_padding_phone=”50px|20px||20px” custom_padding_last_edited=”on|desktop” padding_top_1=”0px” padding_right_1=”0px” padding_bottom_1=”0px” padding_left_1=”0px” admin_label=”Rij” _builder_version=”3.17.6″ background_color=”#f6f7f7″ custom_margin=”|0px||0px” custom_margin_last_edited=”off|desktop”][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.0.47″ padding_bottom__hover=”0px” padding_left__hover=”0px” padding_right__hover=”0px” padding_top__hover=”0px” parallax__hover=”off” parallax_method__hover=”on”][et_pb_text admin_label=”Podium” module_class=”driehoekrechts-grijstwee” _builder_version=”3.22.6″ header_font=”||||||||” background_color=”rgba(0,0,0,0)” custom_padding_last_edited=”off|desktop”]

Diagnose en dan? Vormgeven aan persoonlijke relaties

Deze bijeenkomst is onderdeel van de reeks Ben Sajet Werkplaatsen

  • Wanneer: donderdag 6 juni
  • Tijd: 16.00-18.00
  • Locatie: Huis van de Tijd, Nieuwe Herengracht 20, Amsterdam
  • Voor wie: dementie ervaringsdeskundigen, naasten, hulpverleners, onderzoeker

 

Over dit gesprek

Voor veel mensen verandert hun beeld van de toekomst als zij de diagnose dementie krijgen. Dat beeld hoeft niet altijd negatief te zijn. Maar wel is duidelijk dat er dingen gaan veranderen. En die veranderingen spelen ook een rol in persoonlijke relaties.

Hoe pak je de draad van het leven op na de diagnose? Welke gesprekken voer je met de mensen die om je heen staan? Hoe doe je dat, het leven (opnieuw) inrichten? En ruimte maken voor je eigen verdriet en vreugde, en dat van je dierbaren, in dat proces?

Tijdens dit Podiumgesprek vertelt één van de Koplopers – een mevrouw met de diagnose Alzheimer – over hoe zij het leven dat zij met haar dierbaren heeft opnieuw vorm gaf na de diagnose.

Wat is een podium gesprek?

De Podium Gesprekken worden georganiseerd door de Koplopers van het Huis van de Tijd. De Koplopers zijn een groep van mensen die zelf een diagnose dementie hebben, naasten en leden van het Expertise Netwerk Dementie Cordaan en het Ben Sajetcentrum.

Tijdens de Podiumgesprekken voeren mensen die zelf een diagnose hebben het woord. Wil je aanwezig zijn en heb je zelf (nog) geen geheugenproblemen of dementie? Van harte welkom! En we vragen of je of je net als de andere aanwezigen die geen dementie hebben een luisterende houding aanneemt.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: laura@bensajetcentrum.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]