KUNSTCLUB

In het Huis van de Tijd ontwikkelen we verschillende kunstzinnig georiënteerde activiteiten. Meer informatie en aanmelden kan via jaap@huisvandetijd.nl of 020 7749803.

 

Schrijf u nu in!

Rondleiding/workshop in de Hermitage

Serie van 5x rondleiding en workshop vanaf 20 mei

In samenwerking met de Hermitage organiseren een workshop (in combinatie met een rondleiding) waar u als kunstenaar of kunstliefhebber onder begeleiding van een vakdocent aan kan deelnemen. 

De rondleiding door de huidige tentoonstelling – De Schatkamer. Workshop in het atelier of bij mooi weer de Hoftuin met een afsluitende lunch in Huis van de Tijd. 

5 maandagen  van 10 tot 13 uur 

20 mei
27 mei
3 juni
(2e pinksterdag niet)
17 juni
24 juni

 

SeniorArt

Data worden nog bekend gemaakt

In het Outsiders Art Museum is momenteel de nieuwe tentoonstelling ‘Art Brut | Jean Dubuffets revolutie in de kunst‘:

In 1949 choqueerde Jean Dubuffet de bestaande Parijse culturele elite met de tentoonstelling ´l’Art Brut´. Precies zeventig later komt deze expositie voor het eerst naar Nederland. Hoe is deze unieke kunstvorm ontstaan en wat heeft de tentoonstelling teweeg gebracht? Ook in de Nederlandse kunstwereld was Dubuffets revolutie voelbaar nadat Karel Appel de tentoonstelling had bezocht. Was Art Brut voor hem een belangrijke inspiratiebron?

In samenwerking met de Outsiders Art Museum en Gallery organiseerden we in april een workshop waar u als kunstenaar/of kunstliefhebber met of zonder een vorm van dementie onder begeleiding van een vakdocent aan deel kon nemen. Het accent lag op kunstzinnige ontplooiing op een hoog niveau. Op dit moment onderzoeken we mogelijkheden om deze samenwerking uit te breiden in de vorm van het aanbieden van een verdere ontwikkeling van uw kunstenaarschap.

 

Modeltekenen

in oprichting

Bij voldoende belangstelling gaan we modeltekenen in de ateliers van de Hermitage of Huis van de Tijd. . Onder begeleiding van een kunstenares worden we uitgedaagd om dat wat we zien over te brengen op papier met houtskool of verf. Meer informatie of aanmelden via Jaap jaap@huisvandetijd.nl of 020 7749803.